Cum arată o relație perfectă atunci când purtăm ochelarii marca „Frica” versus „Iubirea”?
Vorbim un pic despre publicul țintă. Deși „Frica” are succes la nivel internațional și are o acoperire destul de mare, nu va putea concura niciodată cu gigantul „Iubirea”.
Vorba fiind: calitatea bate cantitatea.
PIN IT
Produsele pe care le promovează „Iubirea” sunt organice, sunt menite să construiască, nu să distrugă. Așadar, „Frica” este un brand accesibil, cu o gamă de produse create pentru cei care vor să sufere. Brandul „Frica” îți asigură o viață nefericită, în sărăcie și tristețe.
CEO-ul companiei „Frica” pare a fi o zeiță numită Stabilitate, deși este un băiețel numit Atașament.
Ochelarii marca „Iubirea” nu vin cu instrucțiuni. Tu, creator fiind, înveți singur să-i ajustezi în funcție de nevoile tale, dacă te cunoști. Odată ce alegi brandul „Iubirea” ai câștigat deschiderea către starea de bine. Devii independent, responsabil, sincer cu tine și inevitabil îți atingi obiectivele.
PIN IT
Relația marca „Frica”
Frica reprezintă o emoție primară care, precum dezgustul, furia, tristețea și bucuria, poate fi găsită în toate culturile.
Ți-ai pus întrebarea care a fost prima frică pe care ai avut-o? Cum o vizualizezi acum? E gri? Ce greutate are și unde este poziționată în corpul tău? A crescut sau e mai mică?
Frica are la bază atașamentul, el devine un cadru reconfortant și se simte ca stabilitatea. Te atașezi de o iluzie că vei fi iubit sub formula „Dacă o sa fiu mai frumos/ frumoasă, sigur o să câștig atenția și afecțiunea cuiva”.
Relația marca „Iubirea”
Produsele brandului „Iubirea” sunt simple, clare, aduc fericire. Să ne reamintim că decizia de a trăi fericit nu este ușoară. Avem nevoie de disciplină, de înțelegere și răbdare.
Când înțelegem că nu ne putem expanda răbdarea cu resursele noastre proprii, nu știm dacă e cazul sau nu să cerem ajutor. Dacă simțim că vrem să fim ajutați, cui ne adresăm? Ce soluție există? În căutarea unui răspuns concret apelăm la diverși specialiști, experimentăm.
Ajungem să credem cu tărie că medicina alternativă (complementară) și medicina viitorului va fi pentru noi, oamenii, care aleg iubirea de sine, o fuziune fericită.
Multe frici pot fi vindecate prin metode alternative sau chiar combinația dintre medicina tradițională și cea netradițională.
Cum legătura minte-corp ne afectează relația cu partenerul nostru?
În prima lună, bebelușii încep să își ridice capul pentru perioade foarte scurte de timp. Între două și trei luni reușesc să se mențină capul în poziție verticală din ce în ce mai stabil. În general, la trei luni, majoritatea sugarilor își „țin capul” și reușesc să-l întoarcă stânga-dreapta pentru a-și urmări părinții.
Într-o relație, din punct de vedere emoțional, noi suntem la fel de vulnerabili ca un copil și avem tendința să urmărim partenerul așa cum o făceam cu părinții la trei luni.
Legătura minte-corp apare odată cu apariția ta pe această lume. Mintea ta este un instrument pe care-l foloseai, ca să înveți să ții capul într-o poziție verticală. Motivația a fost mama și tata. Iar pe parcursul vieții, motivația devine intrinsecă sau nu. Așadar, îți pui întrebarea: De ce am ales partenerul de lângă mine?
Vreau să devin mai motivat (te consideri incomplet) sau îmi doresc să împărtășesc fericirea cu el/ea (te consideri complet, generezi fericirea fără contribuția altor oameni)?
Mai mult de 80% din relații au la bază două piese de puzzle care se consideră incomplete și doar 20% dintre ele știu cu ce se mănâncă legătura minte-corp și cât de important este să te cunoști pe tine însuți, ca să-ți ușurezi existența alături de cineva.
La primele întâlniri încercăm să cunoaștem persoana care stă vis-à-vis, o analizăm, măsurăm, atingem, ca un copil, care a găsit o frunzuliță și o studiază. Suntem cuprinși de ea, dacă ne permitem să o facem. Permisivitatea de a trăi, de a vedea totul așa cum este, cu linii strâmbe sau cu linii drepte depinde de legătura minte-corp.
Dacă nu ești conectat cu sinele tău integral, legătura minte-corp lipsește și ai tendința să fii absent, iar partenerul de lângă tine nu are dreptul să te forțeze să devii mai deschis relația suferă un eșec. Ruptura legăturii minte-corp la unul dintre parteneri duce la încheierea relației, având un motiv întemeiat.
Cum îți testezi legătura minte-corp?
Imaginează-ți că ai un sejur în Turcia. Ți-e foame (ai o nevoie, organismul percepe foamea ca pe o problemă), iar lipsa legăturii minte-corp arată așa: decizi să ignori bufetul, stai și te uiți cum alții își pun de toate în farfurie, iar tu îți torni niște apă într-un pahar. De câte ori în viață ai ales paharul cu apă și farfuria goală?
Cum restabilim legătura minte-corp?
Aromaterapia are o eficiență foarte mare, deblocând emoțiile reprimate din copilărie, ceea ce se poate ușor observa în cadrul unei ședințe de aromatestare. Deseori, declanșatorii sunt uleiurile esențiale de eliberare: Neroli, Iasomie, Lavanda, Trandafir.
Emoțiile reprimate (ascunse, ignorate, neexprimate) îți provoacă:
- Probleme de comunicare (te simți vinovat că spui mai puțin decât ți-ai dori);
- Imunitate scăzută.
Aplicarea uleiurilor esențiale pe anumite zone sau/și inhalațiile ne ajută să ne eliberăm de frica de a spune ceva greșit, frica de a fi respinși și ulterior abandonați.
Uleiurile esențiale ne ajută să alegem brandul „Iubirea” și să aruncăm la coș produsele din gama Abandon.