Site Logotype

Livrare și retur

Livrare și retur

LIVRARE

Produsele se livrează în toată România.

Termenul de livrare a unei comenzi este de 7-10 zile lucrătoare de la preluarea coletelor, în funcție de localitatea de destinație.

ValeriaJalenco.ro expediază comenzile prin curier rapid: Sameday

Costuri livrare (Cont Client):


Observatii:
Vă rugăm verificați integritatea ambalajului coletului în momentul primirii acestuia. Dacă ambalajul prezintă deteriorări, solicitați întocmirea unui Proces Verbal de către reprezentantul firmei de curierat. Dacă în interiorul coletului se va regăsi un produs deteriorat, acesta se va putea returna împreună cu procesul verbal. Expedierea PV-ului este obligatorie pentru schimbarea produsului deteriorat.

După finalizarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare. După predarea coletului către curier veți primi un e-mail de confirmare care va conțiune AWB.

RETUR

Produsele achizitionate la distanta (online/telefonic) se pot returna conform O.G. 130/2000 (drept de denuntare unilaterala).
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 30 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

Singurele condiții sunt ca produsul să fie în aceeași stare în care v-a fost livrat și să completați formularul de retur on-line. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări, lipsă etichete, dacă au fost purtate sau spălate sau alte semne de uzură. Reambalarea se face în ambalajul original. Orice retur care nu respecta condițiile de mai sus va fi retrimis către cumpărator, acesta suportând și cheltuieli suplimentare de transport.
Dacă coletul retur este expediat prin alt serviciu de curierat decât, Sameday Courier, va fi refuzat si se va întoarce către consumator, acesta din urma fiind responsabil de plata transportului.


Produsele NU se vor returna cu POSTA ROMANA!

NU primim colete cu ramburs!

In maxim 15 zile de la data returnarii vom inapoia contravaloarea comenzii prin transfer bancar, pentru acest lucru avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN, alcatuit din 24 de caractere si de numele titularului de cont. Toate aceste informatii vor fi completate in formularul de retur de mai jos.

Înainte să comanzi gândește-te dacă ai timp să ridici coletul.
Dacă nu apuci să ridici coletul ia in considerare, materiale irosite pentru ambalare, masini in trafic pentru livrare, munca oamenilor din depozit care pregatesc produsul ca mai apoi sa-l despacheteze si mai ales, gandeste-te la acel client care s-ar putea bucura de produsul blocat.

© 2024 Copyright – ValeriaJalenco.ro . Toate drepturile rezervate